Partycatering

De leuke momenten in het jaar zoals een netwerkborrel, kerstborrel, jubileumfeest, afscheid, bruiloft of zomaar een feestje waarbij men samenkomt. Tijdens dit moment biedt The Foodbox Catering een geheel aangeklede en verzorgde dag aan. Er is de mogelijkheid om de locatie geheel naar wens in te richten. De gasten zullen genieten van diverse hapjes en drank. Ons personeel zal tijdens het feest voor u zorgen door middel van bediening. The Foodbox Catering zorgt ervoor dat u er geen omkijken meer naar heeft en ontneemt vooraf en achteraf al uw zorgen. Wij verzorgen niet alleen de catering bij bedrijven maar staan onder andere ook op bruiloften of verjaardagsfeesten.

neem contact op

Bedrijfsrestaurant catering

The Foodbox Catering staat bekend om zijn kwaliteit en gastvrijheid en dat is ook duidelijk te zien in de bedrijfskantines. Wij zijn ervan overtuigd dat gezonde voeding de werkpresentatie van de medewerkers verhoogd. Onze ervaren medewerkers werken met verse en eerlijke ingrediënten en stellen een assortiment voor u samen dat gebaseerd is op uw wensen.
Bij het beheren van uw bedrijfsrestaurant verzorgen we niet alleen de lekkerste gerechten voor uw werknemers, ook nemen we u graag alles uit handen.

In het bedrijfsrestaurant is het mogelijk om het maatschappelijk ondernemen naar voren te brengen.
Op een aantal locaties werken wij met kandidaten die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. De kandidaten leren bij ons de basisvaardigheden van de horeca en hospitality met als doel naar een betaalde baan in de maatschappij door te stromen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij nodigen u graag uit voor een kopje koffie op één van onze locaties.

neem contact op

Eventcatering

Met een ruim catering aanbod is The Foodbox Catering uw partner in de markt.
Publiekscatering is een essentieel onderdeel van een festival. Of het nu gaat om een broodje hamburger of een varken aan het spit. Een catering op maat is voor The Foodbox Catering geen probleem.
Met de juiste voorbereidingen en productie bieden wij een bij uw evenement passende doorloopsnelheid.

neem contact op

Crew & artiestencatering

Crewcatering

Een evenement of festival staat niet op zichzelf. Hier gaan dagen van hard werken achter de schermen aan vooraf. Tijdens deze periode is het fijn als er goed vullende en gezonde maaltijden genuttigd kunnen worden. Hier zie je het resultaat van terug in de energie welke geleverd wordt door het personeel tijdens de opbouw. Onze maaltijden zijn gezond, gevarieerd, vullend en energierijk. De maaltijden worden geserveerd in de vorm van een lopend buffet. Elk moment van de dag staan wij voor u klaar, van ontbijt tot nachtsnack. Hierbij kan rekening gehouden worden met diverse culturen en wensen vanuit de organisatie.

Artiestencatering

Artiesten komen vaak naar een festival mits voldaan wordt aan de zogenaamde rider. Hierin staan alle eisen en wensen die de artiest stelt aan de kleedkamer, eten en drank. Dit brengt vaak een hoop extra werk met zich mee, terwijl de organisatie het al druk genoeg heeft. Wij ontnemen al dat extra werk voor u op het gebied van eten en drank. Aan alle eisen wordt voldaan van een saladebuffet tot aan luxe broodjes tot aan allergieën.

neem contact op

vragen? Stuur een mailtje of bel ons.