Van gastvrijheid tot aan kwaliteit, welkom bij The Foodbox Catering.

Met een passie voor smaken en een ongezout streven naar perfectie zijn wij een
dienstverlenend bedrijf in de horecabranche. Bent u op zoek naar de juiste partner wanneer het gaat om crewcatering, bedrijfscatering, eventcatering of een partycatering? Dan is The Foodbox catering er voor u.

Groen & Verantwoord ondernemen

Om maatschappelijk verantwoord ondernemen op een goede manier uit te voeren houdt The Foodbox catering rekening met een aantal thema’s die van invloed zijn op alle kernprocessen binnen ons bedrijf. Deze thema’s en bijbehorende uitleg zijn verzameld aan de hand van de richtlijnen van MVO Nederland.
Duurzaam inkopen, gezondheid, vegetarische catering, verpakkingen, reinigingen en afval, bedrijfskleding en wagenpark, energie- en waterverbruik, arbeidsomstandigheden, arbeidsparticipatie en diversiteit en maatschappelijk betrokken ondernemen & Social Return.

Jarenlang ervaring

The Foodbox Catering is oorspronkelijk begonnen met een andere naam namelijk Allround Horeca. Dit is opgezet door Thijn Makatita tevens de eigenaar. De naamsverandering komt vanuit het motief dat The Foodbox Catering meer gespecificeerd is op het cateren.

Lekker eten, gezellig met elkaar aan tafel en genieten is een van de vele dingen waar ik blij van word! Zelfs als het gaat om de keuken daarna op te ruimen… Lekker en goed koken heb ik van huis uit meegekregen. Tijdens mijn studie waren mijn bijbaantjes altijd in de horeca, en als het even kon was ik meestal in de keuken te vinden. Kijken hoe je iets gemaakt wordt, hele keukenbrigades die aan de slag gingen.. Heerlijk vond ik dat! Het logistiek sprak mij erg aan en natuurlijk elk detail wat gepresenteerd wordt op een bord.Vervolgens ben ik in de loop der jaren verschillende cursussen en workshops gaan volgen, om mij verder te verdiepen in het koken en blij maken van andere mensen. Al snel ben ik doorgegroeid als chef-kok en ik stuurde van kleine tot grote brigades aan. Het organiseren van flinke partijen gaf mij een andrealine kick, waarbij ik steeds en steeds meer behoefte aan had. De partijen waren voor mij niet gek genoeg of ik deed het. Hoe? Dat was de vraag! Uiteindelijk waren de gasten altijd tevreden. Het begon met kleine partijen, waarbij iedere opdracht een uitdaging is voor ons. Nu zijn wij doorgegroeid tot een professioneel bedrijf, waarbij ik een heel team heb verzameld. Hiermee brengen wij elke opdracht tot een succes.
 – Thijn Makatita

Productie & feest locatie

The Foodbox catering heeft een nieuwe productiekeuken hartje centrum Breda geopend. Het is gelegen in Bar-Dacing Kerkplein, wat tevens een evenementen locatie is en brasserie waar u uw feesten en partijen kan organiseren.

Studio76

Uw feest bij Studio76 in Etten-Leur? We zetten de deuren van het Grand Café, de Panoramazaal of de Grote Zaal graag voor u open voor uw privé feesten!
Gezellig borrelen in het Grand Café, sjiek dineren in de Panoramazaal of volop feesten in de Grote Zaal… het kan allemaal bij Studio76. Hier kiest u uit drie ruimtes met een geheel eigen karakter, die we volledig naar wens kunnen aankleden.
Zo boekt u de locatie die helemaal past bij uw feest!

Meer informatie over beide locaties? Neem dan contact op via info@foodboxcatering.nl of Tel: +31(0)76-8818852

Onze diensten

The Foodbox Catering levert diverse diensten aan met betrekking tot de catering. Wij zorgen ervoor dat u geen uren werk in de keuken of organisatie heeft voor een evenement of feest. Gemak en kwaliteit worden aan u geleverd.

CREWCATERING

Een evenement of festival staat niet uit zichzelf. Hier gaan dagen van hard werken achter de schermen aan vooraf. Tijdens deze periode is het fijn als er goed vullende en gezonde maaltijden genuttigd kunnen worden.

PUBLIEKSCATERING

Geen saaie vette frietje of hamburger maar een goed en smaakvol eten waarbij de gast waar krijgt voor het geld. De gast besteed al veel geld aan drank en zal daarbij ook eten wat vaak ook prijzig is. Bekijk wat wij voor u kunnen betekenen!

BEDRIJFSCATERING

De momenten in het jaar zoals een netwerkborrel, kerstborrel, jubileumfeest, afscheid, bruiloft of zomaar een feestje waar iederen samenkomt. Tijdens dit informele moment bieden wij een geheel aangekleede en verzorgde middag/avond aan.

ARTIESTENCATERING

Artiesten komen vaak naar een festival mits er voldaan wordt aan de zogenaamde rider! Wij ontnemen al dat extra werk voor u op het gebied van eten en drank. Aan alle eisen wordt voldaan van een saladebuffet tot aan luxe broodjes!

Ons team

Het team van The Foodbox Catering bestaat uit leden welke allemaal hun papieren op zak hebben. Zij zijn zelfstandig werkend kok en hebben ervaring opgedaan op diverse plekken verschillend van een sterrenzaak tot aan festivals. Daarnaast is er een apart team voor de bediening, bestaande uit frisse meiden en jongens. Zij hebben allemaal een representatieve uitstraling. Het gehele team heeft een “no nonsense” motto en werken samen met plezier aan elke opdracht.

 • Werknemer 3
  Werknemer 3
  • Werknemer 2
   Werknemer 2
   • Thijn Makatita
    Thijn MakatitaSales & Chef

   BELEVING & UITSTRALING ZORGEN ER VOOR DAT UW BEZOEKERS TERUG KEREN!

   Contact Us

   We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

   Not readable? Change text. captcha txt

   Start typing and press Enter to search